Horúci nápoj Casa Coolinári

K zimným chladným večerom a hlavne k predvianočnému času patrí varené víno alebo horúci punč. My sme však tento rok stavili na vlastný jednoduchý recept na horúci nápoj, ktorý chutí a vonia fantasticky. Pri jeho príprave sme použili cider s obsahom alkoholu, 100% jablkový džús a RIAVA Tuzemský Špeciál. Jeho príprava vám zaberie minimum času, ale ohúrite ním všetkych svojich známych na vašej vianočnej párty.

Sledujte nás aj na Instagrame a nič vám neunikne.

Tento recept vznikol v spolupráci s OLD HEROLD a s ich produktom RIAVA Tuzemský Špeciál.

kosik

Na prípravu budete potrebovať (1 drink – 150 ml)
50 ml jablkového cideru
50 ml 100% jablkového džúsu
50 ml RIAVA Tuzemský Špeciál
nastrúhaná kôra z polovice pomaranča
2 klinčeky
polovicu badiánu
vetvičku rozmarínu
plátok pomaranča
kúsok celej škorice

A takto na to:

V kastróle ohrejte džús a cider. spolu s pomarančovou kôrou a korením. Nápoj by však nemal prevrieť.

Nápoj preceďte do vysokého pohára, pridajte RIAVA Tuzemský Špeciál, plátok pomaranča, vetvičku rozmarínu a celú škoricu. Ihneď podávajte. 

 

Tu si stiahnete recept v PDF.
Ten si môžete pohodlne vytlačit,
vziať so sebou do kuchyne, zamazať a zamastiť.

recept

 

Mižu a Kamil

Ak chcete, môžete nás podporiť

Ak sa vám naša práca páči, môžete nás podporiť. Food blog nie je lacnou záležitosťou, aj keď je naším koníčkom a venujeme sa mu radi. Výška sumy je samozrejme na vás.
Sľubujeme, že všetky vaše peniaze prejeme a prepijeme. :)

Enter amount (EUR)

Vaše komentáre